KingSwap (uusi evoluutio DeFi-maailmassa)


DeFi (Decentralized Finance) on sovellus, joka käyttää älykkäitä sopimuksia, jotka ovat käynnissä Ethereumin lohkoketjuverkostossa, saadakseen lainoja salausvaroina takaamalla muut salausvarat vakaina hintaan (stablecoin). Älykkäät sopimukset ovat erityinen (ohjelmointikieli). Ohjelmoijat voivat käyttää tätä koodia luodakseen sovelluksia, jotka toimivat täysin  
hajautetussa lohkoketjuverkossa.


 



DeFi-maailmassa tapahtuneiden kehitysten lukumäärä tekee DeFin kryptomarkkinoiden ylärajaksi 12,06 miljardia dollaria. Voit nähdä sen kolikkomarkkinoilla. kaikki kilpailevat houkutellakseen käyttäjiä lisäämään salausvaroja. DeFi-protokolla on erityinen standardi käyttötarkoituksiin, kuten hajautetut pörssit (DEX), velkamarkkinat, johdannaiset ja ketjun varainhoito. Tämä standardi voidaan toteuttaa älykkäänä sopimuksena, ja kaikki käyttäjät voivat käyttää sitä. Esimerkiksi KingSwap DeFi, joka tarjoaa uutta kehitystä aikaisemmista, kuten UniSwap, SushiSwap.



KINGSWAP Defin kuningas tulee pian!


 



DeFi-protokollan ongelma 1.Joillakin DeFi-projekteilla ei ole selkeää sääntely- tai oikeusjärjestelmää, jossa oikeudellinen rakenne on pääkanta blockchain-maailmassa. Esimerkiksi DeFi-projektin käynnistämisen jälkeen hanketta ei jatkettu, joten oli myös monia DeFi-järjestelmiä, jotka voisivat vahingoittaa monia osapuolia.

2.Puute kyvystä muuntaa salaus FIAT: ksi ei ole enää mahdollista. mikä vaikeuttaa käyttäjien maksamista ilman käteistä. Voimme nähdä niiden käyttäjien lukumäärän, jotka maksavat FIAT off-rampilla maksukorteilla Visa- ja Unionpay-verkoissa.


KingSwap-ratkaisut:
Likviditeetti on termi, joka kuvaa kykyä ostaa tai myydä omaisuuseriä markkinoilla aiheuttamatta merkittäviä muutoksia omaisuuserän hintaan. aina on sijoittajia niille, jotka ovat halukkaita tekemään kauppaa ja muuttamaan ne helposti rahaksi (kolmannen osapuolen suodatin).
KingSwap tarjoaa mukavuuden, jota DeFi-maailman blockchain-yhteisö tarvitsee. Tarjottu mukavuus on helpottaa kryptovaluutan off-rampin muuntamista FIAT: ksi Visa- ja Unionpay-verkkojen maksukorteilla. KingSwap on oikeushenkilö, jolla on selkeä ja jäsennelty oikeudellinen rakenne määräysten mukaisesti. KingSwap-tiimi on täysin vastuussa $ Kingistä, jonka uskomme $ Kingin omistajille.

 

 

KingSwap on melkein sama kuin UniSwap tai SushiSwap. KingSwap on uusin kokoelma DeFi-likviditeettialustoja kehittämällä ratkaisuja ja innovaatioita aiemmista DeFi-likviditeettialustoista.


 $ Mikä on Kingswap?

vastineeksi kaivostoiminnan likviditeetistä ja KingSwapin tarjoamana vaihtovälineenä. $ King-omistajat saavat myös KingSwap-etuja ja etuja ja voivat osallistua muihin ekosysteemeihin.
KingSwap antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ansaita tuloja viljelyllä (Yield Farming) tai panemalla UniSwap- tai SushiSwap Liquidity Pool -sovellus KingSwap-likviditeettipooliin. Yield Farming käyttää DeFi-alustaa maksimoimaan omistamiesi varojen tuottoprosentin. Panostus on kryptovaluutan muuttaminen palkkioiden saamiseksi.


Airdrop alkaa 11.12.2020, missä jaetaan Kingswap arvoltaan 0.2BTC ja 10 000$!
Osallistu Airdrop Kilpailuun Linkistä ja kertää pisteitä:


Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen:
hello@kingswap.io, jos sinulla on jokin NFT-tasoista, voit nauttia $ KING -merkkipalkinnoista!

 https://www.kingswap.io/

Comments

Popular Posts